WERKWIJZE

Bijgewerkt op: 7 nov. 2021

Mijn manier van fotograferen wordt vaak omschreven als storytelling: ik leg je bruiloft vast zoals 'ie is. Zorgen jullie er voor dat je van ieder moment geniet, en laat mij de rest doen.Vanuit mijn hart - Als ik een bruiloft vast leg, doe ik dat vanuit mijn hart. Mijn doel is om in beeld te brengen hoe prachtig jullie dag eruit zag en hoe bijzonder de sfeer was. Dat wanneer jullie twee maanden later de foto's bekijken, jullie de dag herbeleven, weer voelen.


Fly on the wall - Iedere bruiloft is uniek en de details die daaraan bijdragen vang ik met veel liefde en aandacht. Ik doe dat door onderdeel te worden van jullie dag. Ik ga op in de locatie, het programma, ben in verbinding met je gasten en spiegel jullie liefde voor elkaar. Soms zul je merken dat ik er ben, maar een groot deel van de dag ben ik onopvallend aanwezig. Om de echte momenten vast te leggen. 


Vergeet die poses - Ongemakkelijk poseren? Liever niet. Ik zal op een natuurlijke manier richting geven als dat nodig is, maar ik vind het het belangrijkst dat jullie oprecht genieten van de dag. Als fotograaf heb ik genoeg ervaring om ervoor te zorgen dat jullie mooi, maar wel echt, naar voren komen op beeld. Wanneer we samen shooten, los van de gasten, zal ik jullie op zo'n manier aanwijzingen geven dat jullie je ontpoppen tot je mooiste zelf. Ik help je te ontspannen, niet te veel na te denken en je op te laten gaan in elkaar in plaats van in de camera. Door te genieten van het moment en van elkaar maken we samen een oprecht verhaal.


Familiefoto's - Ik maak altijd een aantal formele portretten van je liefste gasten. Ik weet dat ze belangrijk zijn. Misschien niet nu, maar sowieso in de toekomst. Geloof me. Toch zijn spontane foto's mijn favoriet. Ik maak er daarom niet meer dan nodig. Graag help ik je een lijstje te maken van maximaal 10 foto's. Zo blijft er extra veel tijd over om samen de rest van de dag te beleven.


Back me up - Kan ik als fotograaf op alles voorbereid zijn? Ik denk het niet. Toch heb ik een aantal zekerheden ingebouwd, zodat jullie erop kunnen vertrouwen dat wanneer je mij inhuurt, je straks een prachtige set foto's in handen hebt. Zo werk ik gedurende jullie dag met twee camera's en worden al mijn foto's op 2 verschillende geheugenkaarten opgeslagen. Extra batterijen en lenzen zitten standaard in mijn tas en voor noodgevallen gaat mijn oplader mee.


Na de bruiloft zorg ik voor een goede back-up door de foto's zowel op mijn macbook als een externe harde schijf op te slaan. De bewerkte foto's bewaar ik een jaar nadat jullie ze hebben ontvangen, mocht er iets aan jullie kant gebeuren. Ik raad je echter altijd aan zelf ook een back-up te maken van de foto's die je van mij ontvangt.


Wat gebeurt er als ik bijvoorbeeld ziek ben op jullie trouwdag? Gelukkig is dit nog nooit voorgekomen. Mocht het echter toch gebeuren, dan doe ik mijn best een vervangende fotograaf voor jullie te vinden die qua stijl dicht bij mij ligt. Door mijn netwerk is de kans dat dit op tijd lukt groot.


Wat als het regent tijdens jullie dag? Ik werk het liefst met natuurlijk licht en maak het liefste buiten foto's. Binnen is echter geen probleem en laten we vooraf vooral samen alvast nadenken over een plan B voor de locatie voor de shoot.


Past mijn aanpak bij jullie? Ik ontmoet jullie graag!

126 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven