top of page

WINTER WONDERLAND / SKIP & RENÉE

Bijgewerkt op: 9 jul. 2022Wij zijn al zeven jaar beste vrienden en toen sloeg de vonk over.


Plots begon het, de enorme kriebels om te fotograferen in de sneeuw. Ik ben echt een zomermens, maar voor sneeuw ga ik graag de kou in. Nu is een mooi pak sneeuw in Nederland niet iets dat vaak voor komt, dus als het dan een keer zo ver is, moet je die kans ook maar pakken dacht ik.


Daar stond ik dan, klaar voor mijn allereerste couple sessie in het witte landschap. De lage winterzon straalde door de prachtige, hoge bomen en maakte de wandeling aangenaam. Echt hartverwarmend was het verhaal van lieve Skip en Renée, die al zeven jaar beste vrienden zijn, maar waar pas een jaar geleden de vonk dan eindelijk oversloeg. 'Het is bijzonder, omdat je elkaar al zo goed kent en het innerlijk van de ander zo mooi vindt, dat het een hele sterke basis is voor een relatie.' Het ontroerde en tegelijkertijd hebben we zo veel plezier gehad. Duik mee de sneeuw in, stort je in het sneeuwballengevecht en laat je ráken. You're it. You're my person.

"Super leuke fotograaf! Sanne is spontaan, knoopt zo een leuk gesprek aan en is een aangename fotograaf wanneer je een coupleshoot doet. De foto’s zijn prachtig bewerkt, we hebben er zelfs complimenten over gekregen van andere fotografen. Je zou zelfs kunnen zeggen dat je van de foto’s een soort magisch en warm gevoel krijgt :). De leukste herinnering aan de shoot is voor ons dat we telkens leuke opdrachten kregen om de shoot spontaan en niet ongemakkelijk te krijgen. Zo leuk! Al met al zou ik Sanne zeker aanraden en was het een fantastische ervaring." Skip & Renée, 2021

bottom of page