Sanne_Russcher_David_Hannah_GW_20210918_FG-464.jpg

Weddings

Jullie gaan trouwen, wauw! Het vieren van jullie liefde, een dag vol betekenis met die mensen om je heen die je super dierbaar zijn, zo speciaal!

Mijn manier van fotograferen wordt vaak omschreven als storytelling: ik leg jullie bruiloft vast zoals 'ie is. Een liefdevolle aanraking, sprekende emoties en het verhaal dat wordt verteld, dat vind ik magisch. Wat mij als fotograaf daarbij echt typeert is mijn manier van werken. Ik ben niet alleen degene die van afstand mooie plaatjes schiet, ik ben ook als mens onderdeel van jullie dag. Ik vind het dan ook belangrijk dat er een klik is tussen ons. Jullie moeten je comfortabel voelen bij mij, want ik ben de hele dag (onopvallend) dichtbij. Alleen op deze manier kan ik echte momenten vastleggen.

Sanne_Russcher_Myrthe Regelt Het_Westerl

you are the best parts of all the songs I love. 


- Iain Thomas

 

01

03

02

how it works

Sanne_Russcher_David_Hannah_GW_20210918_FG-328.jpg

De tarieven voor het vastleggen van jullie bruiloft beginnen bij €1595. Dit is inclusief:

- Zes uur fotografie
- Een uitgebreid kennismakingsgesprek
- Een prachtige online galerij met minimaal 300 foto’s, in hoge resolutie en zorgvuldig nabewerkt in de stijl die je van me gewend bent
- Een mini verrassingsalbum van 20 x15 cm, als tastbare herinnering aan jullie dag
- Een preview van 10 foto's een week na de bruiloft (die kan je dan dus al met iedereen delen!)

Daarnaast zijn er talloze opties om dit uit te breiden. Van extra uren tot een prachtig album en van een second shooter tot een mooie printbox met usb. Samen vormen we een pakket dat aansluit bij jullie wensen! 

investering

their story

albums

Bij iedere bruidsreportage krijg je een mini album cadeau. Een luxe boekje met linnen kaft, dat ik voor jullie ontwerp. Het is de eerste tastbare herinnering aan jullie bruiloft, om zelf na te genieten en te laten zien aan lieve familie en vrienden.    

 

Ik kan me voorstellen dat jullie liever een album hebben dat wat groter is, met meer foto's, waar jullie zelf over mee hebben gedacht. Daarom is het altijd mogelijk een prachtig fine-art album toe te voegen, van minimaal 25x25 cm. De prijzen van albums beginnen bij €295.

 

Tijdens ons kennismakingsgesprek zorg ik ervoor dat jullie zo'n album kunnen zien en voelen!

 

Sanne_Russcher_Jasper_Chantal_Wedding-541.jpg
Sanne_Russcher_Jasper_Chantal_Wedding-133.jpg

Jasper & Chantal

Wij zijn super blij dat we Sanne als fotograaf kozen voor onze trouwdag, wat een talent! Dankbaar dat Sanne voor ons de meest waardevolle momenten heeft kunnen vastleggen. Ze wist ons verhaal te vertellen en familie/vrienden te raken met het afleveren van prachtige foto´s. Puur & met veel passie gefotografeerd! Echt bijzonder, we bekijken de foto´s met een grote glimlach en soms een traan... Onwijs bedankt!

Sanne_Russcher_Jasper_Chantal_Wedding-138.jpg

good to know

Ieder jaar neem ik een beperkt aantal bruiloften aan, om zo voor ieder bruidspaar tijd te hebben voor persoonlijke aandacht en kwaliteit.

Spreekt mijn werk jullie aan, vertel me dan vooral hoe jullie deze mooie dag voor jullie zien en neem me mee in jullie verhaal. Stuur een berichtje via de contactpagina, dan maken we snel kennis onder het genot van een goede kop koffie!
 

photographybymerlin_05032021_sanne_070_e

liefs, sanne