top of page
Papa.jpg
Sanne_Russcher__La Graciosa_20211126-877.jpg
523A8667.jpg

mijn verhaal

Toen ik vijf jaar geleden voor het eerst gevraagd werd om de liefde van een stel vast te leggen, wist ik het zeker: dit wil ik nog veel vaker doen.

 

Mijn voorliefde voor het creëren van beeld werd me met de paplepel ingegoten: mijn vader was fotograaf en legt nog steeds ieder mooi moment in het dagelijks leven vast. Toch kwam ik erachter dat het niet de fotografie is die me het meest interesseert, maar dat de verbinding tussen mensen mijn passie is. Een liefdevolle aanraking, sprekende emoties en het verhaal dat wordt verteld, dat vind ik magisch. 

papa

Zeven jaar geleden genoot ik van onze eigen bruiloft, samen met Cor Jan. Sinds een tijdje vertellen we trots dat we in Amsterdam wonen, waar ik de dagen het liefst spendeer in de schattigste koffietentjes en dol ben op fietsen door de prachtige parken. Ik waan mezelf graag een ontdekkingsreiziger, dwalend door de stad, op zoek naar verborgen schatten. Sta af en toe stil om te staren naar de zonsondergang of om te luisteren naar het geroezemoes op straat, gemengd met - fingers crossed - muziek en fluitende vogels. Ik ben op zoek naar bijzondere verhalen in deze stad, in de natuur en in de mensen. 

Sanne_Russcher_Amstelpark20200528-68.jpg

Als ik jullie liefde vast leg, dan doe ik dat vanuit mijn hart. Mijn doel is om in beeld te brengen hoe prachtig jullie moment eruit zag en hoe bijzonder de sfeer was. Dat wanneer jullie maanden later de foto's bekijken, jullie het moment herbeleven, weer voelen.

 

Ieder verhaal is uniek en de details die daaraan bijdragen vang ik met veel liefde en aandacht. In het geval van een bruiloft doe ik dat door onderdeel te worden van jullie dag. Ik ga op in de locatie, het programma, klets met je gasten en spiegel jullie liefde voor elkaar. Soms zul je merken dat ik er ben, maar een groot deel van de dag ben ik onopvallend aanwezig. Om de echte momenten vast te leggen. 

 

Puur. Elegant. Stijlvol. Vol liefde. Wild.

A thing that you see in my pictures is that I was not afraid to fall in love with these people. 

– Annie Leibovitz

VOLG MIJ OOK OP INSTAGRAM

bottom of page