top of page
SR1_4073.jpg

love.

Love is always patient and kind.

It is never jealous. Love is

never boastful or conceited.

It is never rude or selfish.

It does not take offense

and is not resentful.

Love takes no pleasure

in other people’s sins, but delights

in the truth. It is always ready

to excuse, to trust, to hope, and to endure

whatever comes.

Ik ben dol op het fotograferen van verliefde mensen. Van het plezier dat jullie samen hebben tot aan de intense liefde: jullie verhaal leg ik graag vast. Of het nu foto's zijn voor jullie verloving, jubileum, of gewoon om deze bijzondere fase in jullie leven vast te leggen, ik ben er voor jullie! Tijdens de sessie maken we lol, maar gaan we ook de diepte in. Jullie leren elkaar nog beter kennen en het wordt een moment om nooit te vergeten, beloofd!

Ik vind het leuk om er samen met jullie een echte beleving van te maken. Brainstormen over de mooiste locatie of setting die echt bij jullie past doe ik graag, maken we er gelijk een fijn moodboard bij! Alles is mogelijk, van een wandeling in het bos tot verdwalen in je favoriete stad of uitwaaien op het strand. Denk ook eens aan de optie om samen knus op je eigen bank te kruipen of een fijne date tijdens jullie vakantie vast te leggen! Bereid je een aanzoek voor? Laat het me weten en wie weet kan ik je helpen met creatieve ideeën! 

what they say

"Super leuke fotograaf! Sanne is spontaan, knoopt zo een leuk gesprek aan en is een aangename fotograaf wanneer je een coupleshoot doet. De foto’s zijn prachtig bewerkt, we hebben er zelfs complimenten over gekregen van andere fotografen. Je zou zelfs kunnen zeggen dat je van de foto’s een soort magisch en warm gevoel krijgt :). De leukste herinnering aan de shoot is voor ons dat we telkens leuke opdrachten kregen om de shoot spontaan en niet ongemakkelijk te krijgen. Zo leuk! Al met al zou ik Sanne zeker aanraden en was het een fantastische ervaring."

Skip & Renée, 2021

"We vonden de shoot super ontspannen en gezellig. Vooraf aan de shoot wisselden we onze ideeën uit en dacht ze vol enthousiasme mee. De loveshoot zelf verliep lekker ontspannen en was hartstikke gezellig. Dat is van de foto's af te zien! Sanne verzon leuke battles tijdens de fotoshoot en zorgde ervoor dat we ons echt op ons gemak voelden. De foto's zijn zo gaaf geworden! Sanne is dikke vette aanrader als je van spontane en pure foto's houdt."

Arie & Renée, 2021

"We vonden je spontaan, vriendelijk en uitnodigend! Je wist ons de mooie plekjes van Amsterdam te laten zien waardoor de hele setting mooi was!"


Daan & Ilona, 2020

"Tijdens de shoot was er echt een  relaxte sfeer omdat je ons gewoon onze gang liet gaan, zonder poseren."


Erik & Ingrid, 2020

"Het voelde gelijk vertrouwd en je gaf ons telkens het gevoel dat het helemaal goed was wat we deden. Die combinatie maakt, dat we helemaal onszelf konden zijn."


Walter & Jasmin, 2019

Logo lijn .png

"Prachtige foto’s. Ontzettend blij mee! En jij! Leuk, lief en enthousiast."

Lars & Iris, 2019

1,5 uur fotografie op een locatie naar keuze

Persoonlijk moodboard en kledingadvies

Minimaal 40 zorgvuldig bewerkte beelden van hoge kwaliteit

Geleverd in een online galerij, die je met anderen kunt delen

275 euro

Sanne_Russcher_Arie en Renée_Parnassia_20210418-121.jpg

pakketten

2,5 uur fotografie op meerdere locaties naar keuze

Persoonlijk moodboard en kledingadvies

Minimaal 100 zorgvuldig bewerkte beelden van hoge kwaliteit

Geleverd in een online galerij, die je met anderen kunt delen

Jullie 3 favoriete foto's afgedrukt op prachtig handgeschept papier (10x15 cm)

425 euro

Sanne_Russcher_Danny_Mieke_Maternity_Jordaan-98.jpg
bottom of page