top of page
Sean&Holly_Westerliefde_Sanne_Russcher_Photography-398.jpg

Weddings

Jullie gaan trouwen, wauw! Het vieren van jullie liefde, een dag vol betekenis met die mensen om je heen die je super dierbaar zijn, zo speciaal!

Mijn manier van fotograferen wordt vaak omschreven als storytelling: ik leg jullie bruiloft vast zoals 'ie is. Een liefdevolle aanraking, sprekende emoties en het verhaal dat wordt verteld, dat vind ik magisch. Wat mij als fotograaf daarbij echt typeert is mijn manier van werken. Ik ben niet alleen degene die van afstand mooie plaatjes schiet, ik ben ook als mens onderdeel van jullie dag. Ik vind het dan ook belangrijk dat er een klik is tussen ons. Jullie moeten je comfortabel voelen bij mij, want ik ben de hele dag (onopvallend) dichtbij. Alleen op deze manier kan ik echte momenten vastleggen.

Mario_Sanne_Landgoed_Rhereroord_Sanne_Russcher_Photography-252.jpg

you are the best parts of all the songs I love. 


- Iain Thomas

01

03

02

how it works

Sean&Holly_Westerliefde_Sanne_Russcher_Photography-355.jpg

De tarieven voor het vastleggen van jullie bruiloft beginnen bij €2595. Dit is inclusief:

- Acht uur fotografie
- Een uitgebreid kennismakings- én detailgesprek 
- Minimaal 350 foto’s, in hoge resolutie en zorgvuldig nabewerkt in de stijl die je van me gewend bent

- Een preview van 10 foto's een week na de bruiloft (die kan je dan dus al met iedereen delen!)

- Een prachtige online galerij, voor jullie exclusief en overal toegankelijk (natuurlijk kun je die delen met je geliefden)

- Een online slideshow om de highlights van jullie dag te vieren

Daarnaast zijn er talloze opties om dit uit te breiden. Van extra uren tot een prachtig album en van een second shooter tot een mooie printbox met usb. Samen vormen we een pakket dat aansluit bij jullie wensen! 

investering

albums

Handgemaakte albums van de mooiste duurzame materialen vormen een tastbare herinnering aan jullie prachtige dag. Samen ontwerpen en binden we jullie foto's tot een bijzonder fine art boek. Het ontwerp zo, dat je er iedere keer weer verliefd op wordt als je er doorheen bladert.

 

Het proces is simpel: na de bruiloft selecteren jullie je lievelingsfoto's in de galerij en ik zorg ervoor dat ze een mooie plek krijgen in het album. Als jullie helemaal tevreden zijn over het ontwerp, bestellen we het boek en bezorg ik het binnen een aantal weken bij jullie thuis. De prijzen van albums beginnen bij €795.

 

Tijdens ons kennismakingsgesprek zorg ik ervoor dat jullie verschillende albums alvast kunnen zien en voelen!

Maurice_Jenneke_NETL_Jungle_Wedding_Sanne_Russcher_Photography-155.jpg
Sanne_Russcher_Jasper_Chantal_Wedding-133.jpg

Jasper & Chantal

Wij zijn super blij dat we Sanne als fotograaf kozen voor onze trouwdag, wat een talent! Dankbaar dat Sanne voor ons de meest waardevolle momenten heeft kunnen vastleggen. Ze wist ons verhaal te vertellen en familie/vrienden te raken met het afleveren van prachtige foto´s. Puur & met veel passie gefotografeerd! Echt bijzonder, we bekijken de foto´s met een grote glimlach en soms een traan... Onwijs bedankt!

Sanne_Russcher_Jasper_Chantal_Wedding-138.jpg

good to know

Ieder jaar neem ik een beperkt aantal bruiloften aan, om zo voor ieder bruidspaar tijd te hebben voor persoonlijke aandacht en kwaliteit.

Spreekt mijn werk jullie aan, vertel me dan vooral hoe jullie deze mooie dag voor jullie zien en neem me mee in jullie verhaal. Stuur een berichtje via de contactpagina, dan maken we snel kennis onder het genot van een goede kop koffie!
 

photographybymerlin_05032021_sanne_070_e

liefs, sanne

bottom of page