top of page

A CALIFORNIA LOVESTORY IN AMSTERDAM

Bijgewerkt op: 26 okt. 2023


Op een dag kreeg ik een lief berichtje van Jane: samen met Isaac kwam ze naar Amsterdam, helemaal vanuit San Francisco in Californië, USA. Of ik hun tijd in Amsterdam wilde vastleggen? Heck YEAH! Het is één van de dingen die ik het leukst vind aan fotograferen: steeds weer nieuwe mensen ontmoeten. Als ik ze dan ook nog onze mooie stad mag laten zien, ben ik helemaal blij. Geniet van dit lieve, prachtige, bubbly couple!



Jane's beautiful words: In short, I'm extroverted, energetic, playful, honest, and with a big heart. and Isaac is the better opposite of me, he is introverted, genuine and kind, sentimental, and with a pure heart. We have very different personalities however we share the same values and principles. We are imperfectly perfect for each other. We met late in our life when we both had already gone through ups & downs in relationships and life. I met Isaac when I least unexpected it. I believe destiny brought us together.






Comments


bottom of page