top of page

GROW OLD WITH CARO EN TWAN

Bijgewerkt op: 9 jul. 2022Caro en Twan kwamen naar Amsterdam om te ontdekken of ze samen in onze mooie hoofdstad konden gaan wonen, in het weekend dat ze precies een jaar samen waren. Het was zo'n speciaal moment: een mijlpaal om terug te kijken naar een jaar vol liefde en tegelijk één om vooruit kijken naar een toekomst samen! De zachte lentezon gaf deze ochtend nog net dat beetje extra magie om het af te maken.

Hold me tight: Being the

'best you can be' is only really

possible when you are deeply

connected to another.


Splendid isolation is for

planets, not people.

- Sue Johnson
Als kers op de taart werd deze serie gepubliceerd op het inspiratie platform 'Beloved Stories'. Mijn eerste publicatie als fotograaf en iets waar ik vanaf dag één alleen maar van kon dromen. Het maakt me super trots en dankbaar dat ik zulke herinneringen vast mag leggen. Op een pure manier heb ik geprobeerd het verhaal van dit lieve stel vast te leggen en elk spontaan moment en authentieke emotie te vangen. Mocht je het leuk vinden, je vind de publicatie hier.
Comments


bottom of page